“Vieversiai”



,,Vieversių" grupė pasipildė naujais mokinukais. Visi susipažinome pasakydami savo vardą ir pakartodami iš dešinės sėdinčio kaimyno. Toliau sekė užduotis, kurią vaikai turėjo atlikti namuose. Ant mokytojos Astos individualiai kiekvienam vaikui, pagal jo pirmąją vardo raidę paruoštų lapų, mokiniai rašė apie savo vardo kilmę bei kitų šeimos narių ir augintinių vardus. 

Kiek vėliau atėjo laikas pagrindinei šios pamokos temą- sportas. Vaikai turėjo sudėlioti kokia sporto šaka tinka pateiktam paveikslėliui. Kalbėjome koks sportas yra populiariausias mamos ir tėčio gimtojoje šalyje. Bandėme įsiminti keletą Lietuvos vardą garsinančių sportininkų, tokių kaip: Rūta Meilutytė, Jonas Valančiūnas, Virgilijus Alekna ir kiti. 
Išryškėjus, jog klasėje daugiausiai turime futbolo ir krepšinio fanų. rašėme, kas sieja šias dvi sporto šakas ir kas skiria. Pamokos pabaigoje mokiniai gamino mini stalo futbolą, kurį paskui žaidė, o kita dalis mokinukų sprendė įvairias užduotis: ,,surask žodį ar skirtumą'' susijusias su sporto tema. 




Komentarai